Известие

Collapse
No announcement yet.

Странно палене 147 1.6

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Странно палене 147 1.6

Хора алфичката ми прави някакви номера когато я паля сутрин когато е студена при самото палене има някакъв проблем ама не знам точно какъв веднага като запали почва се едно се дави падат много ниско оборотите все едно ще загасне и се дигат като подам малко газ веднага се оправя но нямам идея от какво може да е това?

Май ми е замъглена кристалната топка и не мога да схвана с какъв двигател си .
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
      Май ми е замъглена кристалната топка и не мога да схвана с какъв двигател си .
      1.6 TS!
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Добре дошъл в клуба Едно 90% от Твин спарковете я имат тая "болежка" със сутрешното палене...
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

да 1.6 Твин спарк ама от какво е опасно ли е или не?

Comment

Температурен датчик , дебитомер .... диагностика му е майката .

Така само спам се лее и като се появи "оня злия" със специалната клавиатура да видите какво става .
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
              Температурен датчик , дебитомер .... диагностика му е майката .

Така само спам се лее и като се появи "оня злия" със специалната клавиатура да видите какво става .
              Прав си, диагностика трябва ...

пп Няма нужда да се появявам - тук съм 24/7 и клавиатурата ми е в бойна готовност !!!

Comment

триите темата да не спамя повече

Comment

имах същият проблем на 1.8тс защото изчаквах на контакт да изгаснат лампите
                  по таблото и да спре да се чува горивната помпа.Мислех е компа трябва да се провеи и зареди. сега въртя веднага кат на лада и пали без проблем.дюзата гасне
                  после. преди при темп над 15 гр палеше като при теб

Comment

И моята така пали, но отскоро, преди не беше така. Явно диагностика си искат...
                    Alfa romeo 156

Comment

Първоначално публикувано от fastedy Покажи съобщение
                      имах същият проблем на 1.8тс защото изчаквах на контакт да изгаснат лампите
                      по таблото и да спре да се чува горивната помпа.Мислех е компа трябва да се провеи и зареди. сега въртя веднага кат на лада и пали без проблем.дюзата гасне
                      после. преди при темп над 15 гр палеше като при теб
                      колега то не е ли по добре да се изчакат лампите да загаснат?

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                        Добре дошъл в клуба Едно 90% от Твин спарковете я имат тая "болежка" със сутрешното палене...
                        За съжаление и 90% от диагностиките не хващат какъв е проблема.И се почва голямото сменяне...докато налучкат кво е...И става дявол и половина.
                        ...
                        155 1,6 TS 16V `96
                        166 2,4 JTD `99
                        147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Като за начало зареди 100 октана бензин и покарай с него, в доста от случаите лекува проблема..
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщение
                            колега то не е ли по добре да се изчакат лампите да загаснат?
                            не знам. аз вче не чакам и пали от раз и работи
                            стабилно . Преди тресеше и се оправяше с повторно палене

Comment

И при мен така,ТС 1,6,пали дори на 3 път когато е студена.Неподава гориво ли какво,незнам.Тресе и загася,после като запали немога веднага да дам газ,глъхне и няма тяга.Като позагрее се оправя.

Comment

Working...
                              X